سفارت ژاپن و اخذ ویزای ژاپن

ژاپن با فرهنگ غنی و متفاوتش، غذاهای عجیبش، سنت‌های خاصش و جریان زندگی در شهرهای بزرگش توریست‌ها را کنجکاو خود می‌کند؛ کنجکاو سفر به آسیای شرقی برای کشف اتفاقات تازه و تجربه لحظات منحصربه‌فرد. اگر شهروندان ایرانی قصد سفر به ژاپن را داشته باشند، حتما به ویزا نیاز دارند. ویزای ژاپن را سفارت ژاپن در ایران صادر می‌کند و برای دریافت آن باید چند مرحله را پشت‌سر بگذارید. دریافت ویزای ژاپن و سفر به آن برای ایرانیان کار راحتی نیست، اما با این‌حال کامل بودن مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای ژاپن امکان قبول درخواست ویزا را بیشتر می‌کند.

سفارت ژاپن در ایران

خیابان ژاپن در شب
عکس از: deepjapan.org

برای اخذ ویزای ژاپن باید بعد از جمع‌آوری مدارک مورد نیاز، مستقیما به سفارت ژاپن در ایران مراجعه کنید تا بخش کنسولی سفارت درخواست شما را بررسی کند. توجه کنید که مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای ژاپن را نمی‌توانید از طریق پست، فکس و یا ایمیل برای سفارت ارسال کنید. حضور هر فرد در زمان ارائه مدارک الزامی است. به‌جز صدور ویزا، امور مربوط به شهروندان ژاپن که در ایران ساکن هستند هم به‌عهده سفارت ژاپن است.
آدرس سفارت ژاپن در ایران: تهران، زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، پلاک ۱۶۲، کد پستی ۹۳۶۵۳-۱۹۸۵۶
شماره تماس سفارت ژاپن: ۰۲۱۲۲۶۶۰۷۱۰
شماره فکس: ۰۲۱۲۲۶۶۰۷۴۷
فکس بخش کنسولی: ۰۲۱۲۲۶۶۰۷۴۶
ایمیل بخش کنسولی: consular@th.mofa.go.jp
ساعت کاری سفارت ژاپن در ایران: به‌جز روزهای تعطیل رسمی، یک‌شنبه تا پنجشنبه ۸:۳۰ تا ۱۲:۰۰ ، ۱۲:۴۵ تا ۱۷:۰۰
آدرس وبسایت سفارت ژاپن: www.ir.emb-japan.go.jp
سفارت ژاپن برای تحویل مدارک، دریافت گذرنامه و پاسخ‌گویی تلفنی ساعت‌های خاص و مشخصی دارد:
ساعت تحویل مدارک ویزا: ۸:۳۰ تا ۱۰:۳۰ صبح
ساعت دریافت گذرنامه از سفارت: ۱۵ الی ۱۶
ساعت پاسخ‌گویی تلفنی: ۱۳ الی ۱۵

انواع ویزای ژاپن

شکوفه های گیلاس در ژاپن
تصویری از ژاپن در فصل رویش شکوفه‌های گیلاس | عکس از: deepjapan.org

برای سفر به ژاپن با هدف بازدید از شهرها و جاذبه‌ها، باید ویزای توریستی ژاپن بگیرید. اما به‌جز ویزای توریستی، ژاپن ۵ نوع ویزای کوتاه‌مدت دیگر هم دارد که در موارد مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ ویزای کوتاه‌مدت برای شرکت در کنفرانس، ویزای کوتاه‌مدت تجاری، ویزای کوتاه‌مدت دیدار از اقوام، ویزای کوتاه‌مدت برای دیدار از دوست، ویزای کوتاه‌مدت برای شرکت در مسابقات ورزشی. با اینکه برای اخذ ویزای ژاپن، نوع مدارک بسته به نوع ویزا متفاوت است، اما چند مورد از این مدارک عمومی‌اند و برای انواع ویزای ژاپن لازم و ضروری هستند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای ژاپن

غذاهای ژاپنی
غذای ژاپنی | عکس از: humanhuman.co

برای دریافت ویزای توریستی ژاپن باید این مدارک را به سفارت ژاپن در ایران تحویل دهید.
• فرم درخواست ویزای ژاپن
• گذرنامه با حداقل ۲ صفحه خالی
• یک قطعه عکس ۴.۵ در ۴.۵ رنگی جدید، با زمینه سفید
• کپی شناسنامه ایرانی از تمام صفحات
• برنامه روز به روز سفر با جزئیات و تاریخ ورود و خروج
• رزرو هتل
• گواهی اشتغال به کار با توضیح سمت، حقوق و موافقت با مرخصی (به همراه تاریخ مرخصی)
• گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و دانش‌آموزان
• پرینت گردش ۳ ماه آخر حساب بانکی
• هزینه درخواست ویزا به مبلغ ۸۸ هزار تومان (در سال ۹۷)

چند نکته درباره ویزای ژاپن

خیابان های توکیو
نمایی از خیابان‌های شهر توکیو پایتخت ژاپن | عکس از: cntraveller.in

• ترجمه رسمی تمام مدارک فارسی به همراه مهر تاییدیه دادگستری الزامی است.
• بررسی مدارک ویزای ژاپن حدودا ۵ روز کاری زمان می‌برد.
• ممکن است بعد از بررسی‌های لازم، از شما مدارک بیشتری درخواست شود و یا برای مصاحبه حضوری با شما تماس بگیرند. در این حالت صدور ویزا بیشتر از ۵ روز کاری زمان می‌برد.
• دلیل رد درخواست ویزای ژاپن به‌هیچ عنوان اعلام نمی‌شود.
• برای ارائه مدارک به سفارتخانه، حضور متقاضی یا نماینده قانونی او الزامی است.
• همراهی سرپرستان قانونی کودکان زیر ۱۲ سال در زمان ارائه مدارک به سفارتخانه الزامی است.
• بعد از صدور ویزا برای دریافت گذرنامه باید شخصا به سفارت ژاپن مراجعه کنید.
• در صورت رد درخواست ویزای ژاپن، تا ۶ ماه بعد نمی‌توانید دوباره برای دریافت ویزای این کشور اقدام کنید.
ن عکس متقاضی باید با چسب مایع به برگه درخواست ویزا چسبانده شود و عکس‌هایی که به برگه منگنه شده‌اند قابل قبول نیستند.
• مدت اعتبار ویزای ژاپن ۳ ماه است، اما مدت مجاز اقامت شما در ژاپن به نظر کنسولگری بستگی دارد.
• برای ارائه مدارک نیازی به تعیین وقت سفارت ندارید. فقط کافی‌ است در ساعت‌های اعلام شده به سفارتخانه مراجعه کنید.
بهترین و مطمئن‌ترین منبع برای اطلاع از آخرین تغییرات مدارک و قوانین مربوط به ویزای ژاپن، وب‌سایت سفارت ژاپن در ایران است. 

فراموش نکنید که داشتن ویزای ژاپن در کنار ویزای شینگن توریستی یا مولتی میتواند شانس شما را برای دریافت ویزای کانادا مولتی را فراهم کند. کشور ژاپن دارای ویزای بسیار معتبری است و بودن این ویزا در پاسپورت شما میتواند اعتبار پاسپورت را چند برابر کند و میتوانید با اقدام برای گرفتن این ویزا هم از زیباییهای این کشور فوق العاده لذت ببرید و هم اعتبار پاسپورت خود را چند برابر کنید

مطالب مرتبط :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

back to top