صفر تا صد ویزای شینگن

شینگن قراردادی است که بین چند کشور اروپایی به امضا درآمد و بعد از آن این کشورها به‌عنوان محدوده شینگن شناخته می‌شوند. طبق این قرارداد، ساکنین کشورهای اروپایی عضو شینگن بدون نیاز به ویزا می‌توانند به محدوده شینگن سفر کنند و ساکنین و اتباع کشورهای دیگر، برای ورود به این مناطق نیاز به ویزای شینگن (اطلاعات بیشتر) دارند. تا امروز ۲۶ کشور عضو توافق‌نامه شینگن حساب می‌شوند.

ویزای شینگن چیست؟

همه چیز درباره ویزای شینگن
عکس از: venezialines.com

کشورهای عضو شینگن کدام‌اند؟

سال ۱۹۸۵ اولین توافق‌نامه شینگن در روستایی به نام شینگن در لوکزانبورگ، توسط بلژیک، فرانسه، آلمان غربی، هلند و لوکزامبورگ امضا شد که امروز تعداد این کشورها به ۲۶ رسیده است. از بین ۲۶ کشور عضو شینگن، ۲۲ کشور عضو اتحادیه اروپا هستند و ۴ کشور خارج از آن. آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، مالت و یونان، ۲۲ کشور عضو اتحادیه اروپا هستند که پیمان شینگن را امضا کرده‌اند.

اروپایی هایی که شینگن نیستند!

ایسلند، نروژ، سوئیس و لیختن‌اشتاین هم ۴ کشور عضو محدوده شینگن هستند که در اتحادیه اروپا قرار ندارند. در بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا، ۶ کشور عضو شینگن نیستند؛ ایرلند و انگلستان که همچنان قصد پیوستن به شینگن را ندارند و در حال حاضر با ویزای شینگن نمی‌توانید به این کشورها سفر کنید و باید برای ویزای آن‌ها به‌صورت مجزا اقدام کنید. کشورهای رومانی، بلغارستان، کرواسی و قبرس که به‌دنبال پیوستن به شینگن هستند و با ویزای شینگن مولتی می‌توانید به آن‌ها سفر کنید.

سفر به اروپا بدون ویزای شینگن

این کشورهای قاره اروپا هم عضو شینگن نیستند و برای ورود به آن‌ها نیاز به ویزای جداگانه دارید؛ آلبانی، آندورا، ارمنستان، آذربایجان، بلاروس، بوسنی و هرزگوین، گرجستان، ایرلند، کوزوو، مقدونیه، مولداوی، موناکو، مونته نگرو، روسیه، سان مارینو، صربستان، ترکیه، اوکراین و واتیکان. از بین این کشورها، ایرانیان می‌توانند به ارمنستان، ترکیه و گرجستان بدون ویزا سفر کنند. سفر به صربستان هم برای ایرانیان تا تاریخ ۲۵ مهر ۹۷ بدون ویزا امکان‌پذیر بود، اما پس از این تاریخ دریافت ویزای صربستان برای ایرانیان مجددا الزامی شد.

چه‌کسانی به ویزای شینگن نیاز دارند؟

چک کردن ویزای شینگن در فرودگاه
در هنگام سوار شدن به پرواز مقصد شینگن، ویزای شما باید توسط نماینده ایرلاین تایید شود. | عکس از: andina.pe

شهروندان کشورهایی که عضو شینگن نیستند، به‌جز ۶۱ کشور، برای ورود به این منطقه نیاز به دریافت ویزای شینگن دارند. شهروندان این ۶۱ کشور می‌توانند در هر ۶ ماه، حداکثر ۹۰ روز در کشورهای عضو شینگن اقامت داشته باشند. البته اجازه کار و تحصیل در محدوده شینگن برای این شهروندان وجود ندارد و برای کار و تحصیل باید ویزای مجزا بگیرند.

نور چشمی‌هایی که نیاز به ویزای شینگن ندارند!

اگر شما پاسپورت یکی از این کشورها را داشته باشید، می‌توانید بدون ویزا وارد محدوده شینگن شوند: آلبانی، آندورا، آنتیگوا و باربودا، آرژانتین، استرالیا، باهاما، باربادوس، بوسنی و هرزگوین، برزیل، برونئی، کانادا، شیلی، کلمبیا، کاستاریکا، دومینیکا، السالوادور، جورجیا، گرانادا، گواتمالا، هندوراس، هنگ کنگ، اسرائیل، ژاپن، کیریباتی، ماکائو، مقدونیه، مالزی، جزایر مارشال، موریس، مکزیک، میکرونزی، مولداوی، موناکو، مونته نگرو، نائورو، نیوزلند، نیکاراگوئه، پالائو، پاناما، پاراگوئه، پرو، سنت کیتس و نویس، سنت لوسیا، سنت وینسنت، ساموآ، صربستان، سیشل، سنگاپور، جزایر سلیمان، کره جنوبی، تایوان، تیمور شرقی، تونگا، ترینیداد و توباگو، توووالو، اوکراین، امارات متحده عربی، ایالات متحده آمریکا، اروگوئه، وانواتو و ونزوئلا.
طبق مذاکرات انجام شده، از سال ۲۰۲۱، شهروندان تمامی این ۶۱ کشور فقط با استفاده از ETIAS، می‌توانند وارد محدوده شینگن شوند. ETIAS یک سیستم کاملا الکترونیکی است که اطلاعات افرادی که بدون نیاز به ویزا وارد محدوده شینگن می‌شوند را ثبت می‌کند.

انواع ویزای شینگن

انواع ویزای شینگن
عکس از: istockphoto.com

ویزای شینگن شامل پنج نوع می‌شود که بسته به نوع سفرتان به محدوده شینگن، باید برای دریافت یکی از آن‌ها اقدام کنید؛ ویزای نوع A یا ویزای ترانزیت، ویزای نوع B یا ویزای عبور، ویزای نوع C یا ویزای توریستی، ویزای نوع D یا ویزای ملی و ویزای LTV یا ویزای معتبر محدود منطقه‌ای. در بین انواع ویزای شینگن معمولا بیشترین درخواست‌ها برای ویزای توریستی یا نوع C است.

ویزای نوع A؛ ویزای ترانزیت فرودگاهی شینگن

اگر پروازتان در فرودگاه بین‌المللی یکی از کشورهای عضو شینگن توقف داشته باشد، باید برای دریافت ویزای شینگن نوع A یا ویزای ترانزیت اقدام کنید. با اخذ این ویزا نمی‌توانید از فرودگاه کشور عضو شینگن خارج شوید؛ فقط می‌توانید در همان فرودگاه مسیر پروازتان را به کشوری خارج از محدوده شینگن تغییر دهید. برای مثال اگر شما از ایران به کلمبیا سفر کنید و پروازتان یک توقف در فرانسه داشته باشد، باید از کشور فرانسه ویزای ترانزیت شینگن بگیرید. این کشورها برای ترانزیت فرودگاهی در شینگن احتیاج به ویزای نوع A دارند؛ افغانستان، بنگلادش، جمهوری دموکراتیک کنگو، اریتره، اتیوپی، غنا، ایران، عراق، نیجریه، پاکستان، سومالی و سری لانکا.

برای دریافت ویزای ترانزیت شینگن، باید از سفارتخانه کشوری که در فرودگاه آن توقف دارید وقت بگیرید. بهتر است حداقل ۱۵ روز قبل از پروازتان برای دریافت ویزا اقدام کنید. صدور ویزای ترانزیت شینگن حدودا دو هفته زمان می‌برد و مدت اعتبار آن ۲۴ ساعت است. معمولا اخذ ویزای ترانزیت شینگن، به‌سختی ویزای توریستی آن نیست.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای ترانزیت فرودگاهی شینگن

برای ویزای ترانزیت شینگن، مدارکی که سفر شما به کشور مقصد را ثابت کند نیاز است. بدون شک اولین و مهم‌ترین آن ویزای کشور مقصد است و سایر مدارک عبارتند از: فرم درخواست ویزا (از سایت سفارتخانه کشور مورد نظر دانلود کنید)، ۲ عکس جدید رنگی، شناسنامه ایرانی، پاسپورت، بلیط هواپیمای رفت‌وبرگشت به مقصد اصلی (مثل کلمبیا) که تاریخ دقیق پرواز و توقف شما را نشان دهد، ویزای کشور مقصد، بیمه مسافرتی و ۶۰ یورو پول نقد. برای آگاهی از مدارک ویزا شینگن، مطلب شرایط و مدارک لازم برای ویزای شینگن بخوانید.

بیشتر بخوانید :   9 غذای سنتی ویژه کریسمس در 9 کشور دنیا

ویزای نوع B؛ ویزای عبور یا ویزای ترانزیتی

در این نوع ویزا، مسافر می‌تواند از فرودگاه شینگن خارج شود تا از طریق زمینی به کشوری خارج از محدوده شینگن سفر کند. پس اگر برای رسیدن به مقصدتان به عبور از منطقه شینگن نیاز دارید، باید برای اخذ ویزای شینگن نوع B اقدام کنید. این ویزا معمولا تا ۵ روز اعتبار دارد و برای دریافت آن مدارکی مشابه با مدارک ویزای نوع A نیاز دارید.

ویزای نوع C؛ ویزای توریستی

با داشتن ویزا شینگن به اروپا سفر کنید
عکس از: columbiawi.com

ویزای توریستی شینگن اجازه اقامت کوتاه‌مدت در محدوده شینگن را به توریست می‌دهد. این نوع ویزا مخصوص مسافرانی است که به‌عنوان توریست به کشورهای عضو شینگن سفر می‌کنند، که در یک مدت ۶ ماهه، حداکثر ۹۰ روز می‌توانند در محدوده شینگن اقامت کنند. ویزای نوع C رایج‌ترین نوع ویزای شینگن است که خودش به سه دسته تقسیم می‌شود:
ویزای توریستی شینگن یک‌بار ورود (Single entry): در ویزای یک‌بار ورود شما فقط می‌توانید یک بار در بازه زمانی خاص به یکی از کشورهای عضو شینگن سفر کنید و به محض خروجتان از آن، ویزای شما باطل می‌شود؛ حتی اگر از زمان اعتبار ویزای شما باقی مانده باشد.
ویزای توریستی شینگن دوبار ورود (Double entry): در ویزای دوبار ورود می‌توانید در مدت زمانی مشخص دوبار به کشور عضو شینگن وارد شوید. یعنی بعد از ورود و خروج اول، یک‌بار دیگر هم اجازه ورود به کشور عضو شینگن را دارید و بعد از آن ویزای شما باطل می‌شود؛ حتی اگر از زمان اعتبار ویزای شما باقی مانده باشد.
ویزای توریستی شینگن چندبار ورود (Multiple entry): ویزای چندبار ورود شینگن به شما اجازه می‌دهد به تعداد نامحدود به کشورهای محدوده شینگن وارد شوید؛ فقط جمع مدت اقامتتان در منطقه شینگن نمی‌تواند بیشتر از ۹۰ روز در ۶ ماه باشد.
دارندگان ویزای نوع Cشینگن می‌توانند آزادانه به هرکدام از کشورهای عضو شینگن وارد شوند.

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی شینگن

برای دریافت ویزای شینگن توریستی چک لیستی همراه داشته باشید و این عناوین را بر روی آن بنویسید: فرم درخواست ویزا، شناسنامه، گذرنامه، سه قطعه عکس، رزرو بلیط پرواز رفت‌وبرگشت، بیمه مسافرتی، رزرو هتل، اسناد مالی و شغلی و دعوتنامه.

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن در مجموع بین همه کشورها مشترک است، اما گاهی در جزئیات متفاوت هستند؛ مثلا برای دریافت ویزای اسپانیا، ترجمه رسمی باید به زبان اسپانیایی باشد. یا برای کشور آلمان، ترجمه رسمی مدارک باید با مهر دادگستری ارائه شود ولی فرانسه به مهر دادگستری نیازی ندارد.

ویزای نوع D؛ ویزای ملی شینگن

ویزای ملی شینگن مناسب کسانی است که به دلایل کاری، تحصیلی یا پزشکی برای مدتی طولانی‌تر به کشورهای عضو شینگن سفر می‌کنند یا اقامت دائم دارند.  ویزای ملی هم دو نوع یک‌بار ورود و چندبار ورود دارد.
ویزای ملی یک‌بار ورود: این ویزا مخصوص کسانی است که باید برای یک مدت مشخص در محدوده شینگن اقامت داشته باشند و بعد از آن به کشور خود بازگردند. در ویزای ملی یک‌بار ورود بعد از اتمام تاریخ اعتبار و یا خروج از محدوده شینگن پیش از اتمام تاریخ اعتبار، ویزا باطل خواهد شد.
ویزای ملی چندبار ورود: این نوع از ویزای ملی شینگن به شما این اجازه را می‌دهد که به تعداد نامحدود به کشورهای عضو شینگن وارد و از آن‌ها خارج شوید و تا تاریخ اعتبار ویزا، در این کشورها اقامت کنید.
دارندگان ویزای نوع D شینگن فقط اجازه اقامت و کار در کشور صادرکننده ویزا را دارند، اما می‌توانند برای سفر آزادانه به هرکدام از کشورهای عضو شینگن وارد شوند.

ویزای LTV؛ ویزای معتبر در مناطق محدود

در این نوع از ویزای شینگن که فقط در شرایط خاص و اضطراری صادر می‌شود، می‌توانید تنها به یک یا چند منطقه‌ای که در زمان اخذ ویزا مشخص شده سفر کنید. این ویزا معمولا به پناهندگانی که بدون مجوز به کشوری در محدوده شینگن سفر کرده‌اند تعلق می‌گیرد.

مراحل دریافت ویزای شینگن چیست؟

ویزای شینگن چیست
عکس از: shutterstock.com

برای دریافت ویزای شینگن باید این مراحل را بگذرانید. دقت در جمع‌آوری مدارک مورد نیاز و درست پشت‌سر گذاشتن این مراحل، شانس دریافت ویزا را برای شما بیشتر خواهد کرد.

۱. از سفارت وقت بگیرید

بعد از انتخاب مقصدتان و قبل از شروع جمع‌آوری مدارک مورد نیاز، باید برای تعیین وقت سفارت اقدام کنید. این روزها شرکت VFS گلوبال خدمات مربوط به اخذ ویزای بعضی از کشورهای عضو شینگن را انجام می‌دهد؛ برای ویزای کشورهای نروژ، جمهوری چک، فرانسه، اتریش، هلند، دانمارک، فنلاند، یونان و مجارستان باید به شرکت وی اف اس گلوبال مراجعه کنید تا از طریق این شرکت امور مربوط به ویزای شما پیگیری شود.
شرکت وی اف اس گلوبال هیچ نقشی در رد یا قبول درخواست شما ندارد و تنها واسطه‌ایست بین مسافر و سفارتخانه.برای آگاهی بیشتر از وی اف اس گلوبال، مطلب وی اف اس گلوبال چیست و چه کار می‌ کند؟ بخوانید.
اگر قصد سفر به کشورهای دیگر منطقه شینگن را دارید، به‌صورت اینترنتی یا تلفنی از سفارتخانه کشور مورد نظر وقت بگیرید. برای کشورهایی هم که در ایران سفارتخانه یا کنسولگری ندارند، باید از طریق سفارت این کشور در یکی از کشورهای همسایه، مثل ترکیه اقدام کنید.

۲. فرم درخواست ویزا را پر کنید

فرم درخواست ویزا را باید به‌صورت حضوری یا اینترنتی از سفارت مورد نظر دریافت کنید. بااینکه فرم درخواست ویزای شینگن بین کشورهای مختلف مشترک است، اما هر سفارت فرم مخصوص به خودش را ارائه می‌دهد. زمان پرکردن فرم فراموش نکنید که به همه سوال‌ها درست و کامل پاسخ دهید. اگر سوالی مربوط به کیس شما نیست، جای آن را خالی نگذارید و محل جواب را با NO Answer پر کنید.
پر شده‌ی فرم درخواست ویزای شینگن را باید در کنار مدارک دیگرتان در روز مصاحبه با خود همراه داشته باشید.

۳. مدارک مورد نیاز ویزای شینگن را جمع‌آوری کنید

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن به صورت عمومی برای همه کشورها مشترک است و صرفا در جزئیات متفاوت‌اند. شما باید همه این مدارک را در روز تعیین شده به سفارت یا شرکت وی اف اس گلوبال تحویل دهید. برای کسب اطلاعات درباره ویزا اتباع خارجی در ایران این مطلب را بخوانید

۴. در مصاحبه سفارت برای دریافت ویزای شینگن شرکت کنید

بعد از جمع‌آوری مدارک مورد نیاز ویزای شینگن، باید در روز تعیین شده به همراه مدارکتان برای مصاحبه در سفارت حاضر شوید. پروسه تحویل مدارک و مصاحبه در مجموع ۱۰ الی ۱۵ دقیقه زمان می‌برد. سوال‌هایی که از اشخاص پرسیده می‌شود متفاوت هستند؛ ممکن است در حد چند سوال درباره مدارک باشد، یا سوال‌های بیشتری درباره انگیزه و جزئیات سفر، وضعیت خانوادگی، شغل و …
فراموش نکنید که حتما در روز مصاحبه سروقت حاضر شوید و به سوال‌ها صادقانه و دقیق جواب دهید. هدف از این مصاحبه قانع‌کردن سفارت برای بازگشت شما به کشورتان است. کشورهایی که وی اف اس گلوبال امور ویزای آن‌ها را پیگیری می‌کند، مصاحبه سفارت ندارند و صدور ویزا فقط از طریق مدارک ارائه شده صورت می‌گیرد. مگر در مواردی خاص که سفارتخانه احتیاج به توضیحی داشته باشد که در آن صورت از سفارت با شما تماس گرفته خواهد شد.

بیشتر بخوانید :   شرایط و مدارک لازم برای ویزای شینگن

۵. هزینه ویزای شینگن را پرداخت کنید

راهکارهای دریافت ویزای شینگن
در سفارتخانه ها پول خرد همراه داشته باشید. | عکس از: redblueguide.com

قیمت ویزای شینگن برای افراد بالای ۱۲ سال ۶۰ یورو، افراد زیر ۱۲ سال ۳۵ یورو و افراد زیر ۶ سال رایگان است. این هزینه به‌صورت نقدی و یورو در سفارت دریافت می‌شود. فراموش نکنید که برای سفارتخانه حتما پول خرد همراه داشته باشید.

۶. منتظر پاسخ درخواست ویزای شینگن بمانید

بررسی مدارک برای صدور ویزای شینگن معمولا دو تا سه هفته زمان می‌برد؛ درصورت نقص مدارک و نیاز به تکمیل آن‌ها ممکن است زمان بیشتری منتظر بمانید. اما عموما حداکثر بعد از ۶ هفته پاسخ ویزای شما آماده خواهد شد.

مدت اعتبار ویزای شینگن چقدر است؟

هر ویزای شینگن ۲ تاریخ مجزا دارد؛ تاریخ اعتبار و تعداد روزهای مجاز برای استفاده از ویزا. تاریخ اعتبار به‌جز در ویزای نوع D حداکثر تا ۶ ماه است و تا ۹۰ روز مجاز به اقامت در محدوده شینگن هستید. بعد از اتمام این تاریخ‌ها، ورود به محدوده شینگن برای شما ممنوع است و باید دوباره برای دریافت ویزای شینگن اقدام کنید.
اگر برای اولین‌بار درخواست ویزای شینگن می‌دهید، معمولا مدت اعتبار ویزای شما ۱۵ روز است و با اقامت بیشتر از ۱۵ روز موافقت نمی‌شود، مگر آنکه دلیل موجهی داشته باشید.

عواملی که در دریافت ویزای شینگن تاثیر دارند

این روزها اخذ ویزا به‌دلیل شرایط ناپایدار سیاسی کشور برای ایرانیان کمی دشوار شده است. بنابراین، حتی اگر به همه نکات توجه کنید و مدارک کامل در اختیار سفارتخانه قرار دهید، باز هم امکان رد درخواست ویزای شما وجود دارد. فراموش نکنید که همه این عوامل احتمال‌هایی هستند که طبق تجربه به آن رسیده‌ایم و هیچ‌کدام قبول ویزای شما را صددرصد تضمین نمی‌کند.
• برای اولین‌بار سراغ کشورهایی که سخت ویزا می‌دهند نروید؛ مثلا اتریش و آلمان از سخت‌ترین کشورها برای اخذ ویزای شینگن هستند. تجربه ثابت کرده فرانسه و ایتالیا کشورهای راحت‌تری برای دریافت اولین ویزای شینگن هستند. با این‌حال ممکن است در هر دوره زمانی، شرایط قبول مسافر از طرف هرکدام از این کشورها تغییر کند.
• اگر از طرف یکی از دوستان یا اقوامتان در کشور مقصد دعوت‌نامه داشته باشید، شانس قبول درخواست شما چند برابر می‌شود. چرا که یک شخص مسئولیت سفر شما را به‌عهده گرفته و درصورتی که به کشورتان بازنگردید، میزبان شما پاسخ‌گو خواهد بود.
• شغل رسمی، درآمد بالا و سند ملکی می‌تواند در قبول درخواست شما تاثیر داشته باشد. اما اگر هیچ‌کدام از این‌ها را ندارید، به معنای رد درخواست ویزای شما نیست. اگر کسی مثل پدر یا همسرتان توان حمایت مالی شما در طول سفر را دارند، نامه حمایت به‌همراه اسناد مالی و شغلی ایشان به قبول درخواست شما کمک خواهد کرد.
• از آنجایی‌که اصلی‌ترین مسئله برای کشورهای عضو شینگن اطمینان از بازگشت شما به کشورتان است، هر مدرکی که نشانه دلیل بازگشت صددرصدی شما باشد برای سفارت مهم است. مثلا تنها سفرکردن افراد متاهل یک نکته مثبت است. البته این به معنای آن نیست که اگر با همسر یا یا خانواده سفر کنید، درخواست شما رد خواهد شد.

نکاتی درباره ویزای شینگن

• با ویزای شینگن، به‌جز کشورهای عضو شینگن می‌توانید به چهار کشور موناکو، آندورا، واتیکان و سن مارینو هم سفر کنید.
• اگر ویزای شینگن شما دوبار ورود یا چندبار ورود باشد، به‌جز ۳۰ کشوری که از آن‌ها نام برده شد، آلبانی، بوسنی و هرزگوین، بلغارستان، کرواسی، قبرس، کوزوو، مقدونیه، مونته نگرو، رومانی و صربستان را هم می‌توانید ببینید.
• اولین ورود شما به محدوده شینگن باید از کشور صادرکننده ویزا باشد. در صورتی که از کشور دیگری وارد محدوده شینگن شوید، ماموران مرزی می‌توانند شما را به کشور خود بازگردانند و در بدترین حالت ویزای شما را باطل کنند. البته این کار جزء قوانین شینگن نیست، اما برای ریسک کمتر بهتر است ورودتان از کشور صادرکننده ویزه باشد. پس اگر مثلا از سفارت ایتالیا ویزای شینگن گرفته‌اید، باید اولین ورودتان به محدوده شینگن از ایتالیا باشد.
• ویزای شینگن به شما اجازه ورود به همه کشورهای عضو شینگن را می‌دهد و می‌توانید با همان ویزا بعد از ورود به یکی از کشورهای محدوده، به همه ۲۶ کشور سر بزنید.
• از آنجایی‌که تعیین وقت سفارت، بررسی مدارک و صدور ویزا زمان‌بر است، حداقل ۳ تا ۲ ماه قبل از سفرتان برای درخواست ویزا اقدام کنید.
• اگر حتی یک‌بار ویزای شینگن در گذرنامه‌تان ثبت شده باشد، دفعات بعد شانس بیشتری برای دریافت ویزای شینگن دارید.
• در صورت رد درخواست ویزا، هزینه ویزای شنگن به شما بازگردانده نمی‌شود.
• در صورتی که امور مربوط به ویزا توسط شرکت وی اف اس انجام شود، تنها مدارک از شما دریافت می‌شود و مصاحبه حضوری در سفارتخانه، مگر در مواقع خاص، صورت نمی‌گیرد.
• اگر درخواست ویزای شما رد شود، بعد از شش ماه می‌توانید دوباره برای درخواست ویزای شینگن اقدام کنید.
• با اینکه شرکت‌هایی وجود دارند که در ازای دریافت مبلغی امور مربوط به ویزای شینگن را انجام می‌دهند، اما مطمئن‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راه این است که مسافر شخصا برای درخواست ویزای شنگن اقدام کند.

مشاوره دریافت ویزای شینگن

در این نوشته سعی شد تا از جنبه‌های مختلف به ویزای شینگن و حواشی آن پرداخته شود اما مطمئنا هر کسی با توجه به شرایط خود سوال‌هایی درباره چگونگی دریافت این نوع از ویزا دارد که می‌توانید از قسمت ارسال دیدگاه در پایین صفحه مطرح کنید تا پاسخ داده شود و یا این که از طریق تماس با شماره تلفن ۹۶۶۲۳۴۰۰ پرسش خود را مطرح نمایید.

مطالب مرتبط :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

back to top